Despre noi

Despre Alinis

Alinis va ofera servicii de inchirieri masini la aeroport, rapid si simplu. Va punem la dispozitie 24h/24h o gama variata de masini de inchiriat Cluj fiabile si complet echipate, de ultima generatie, cu predare si preluare direct din locatia dumneavoastra, fara comisioane suplimentare.

Servicii de calitate

Principala noastra misiune este sa indeplinim cerintele clientilor nostri, prin calitate superioara la preturi minime. Va stam la dispozitie cu servicii complete rent a car in orasele: Cluj Napoca, Targu Mures, Sibiu si Bistrita. Fie ca doriti sa calatoriti in scop turistic sau in scop de afaceri, echipa noastra va garanteaza o experienta de neuitat.

Totul pentru siguranta si confortul dumneavoastra

Procesul de inchiriere a unei masini este simplu si rapid. A inchiria un autoturism inseamna a salva timp asteptand dupa taxi, a avea independenta si libertatea necesara pentru a calatori in orice loc si la orice ora. Alinis va aduce cele mai bune oferte in materie de inchirieri auto, fie ca doriti o masina de tip economy sau una de lux.

Preturi mici si discounturi

Compania noastra va ofera la toate tipurile de autoturisme cele mai scazute preturi rent a car Cluj , incepand de la 15 Euro pe zi. Fiecare autoturism se inchiriaza pe perioada minim 24h.
Apeland in mod repetat la serviciile noastre, va rasplatim fidelitatea, oferindu-va un discount de 25 %. Pentru perioade mai lungi de inchiriere, pretul poate fi negociat.

Ia-ti masina Alinis,
in vacanta ta de vis!