Recomandari

Recomandari Rent a Car de la clientii nostri

Recomand cu incredere! Servicii de calitate! (Sursa: https://www.facebook.com/pg/rentacarclujalinis/reviews/)

Tudor Moldovan

Am fost foarte mulțumită de fiecare data cand am închiriat o masina,deoarece au dat dovada de seriozitate si punctualitate!Recomand fără doar si poate!!👍🏻 (Sursa: https://www.facebook.com/pg/rentacarclujalinis/reviews/)

Alex Alina Simon

Recomand acest Rent a Car pentru ca am avut ocazia sa inchiriem cu ei si sunt corecti si spunctuali , fara minciuni ceea ce cred eu ca avem nevoie in tara. Vom inchiria din nou cu ei. Multumim (Sursa: https://www.facebook.com/pg/rentacarclujalinis/reviews/)

Tardelyy

Seriozitate , punctualitate , recomand cu mare drag am apelat la serviciile lor de 6 ori anul trecut si am fost foarte multumit de fiecare data. (Sursa: https://www.facebook.com/pg/rentacarclujalinis/reviews)

Cristian Ferencz

Alin, esti un om deosebit, tot ce faci o faci serios, si pot sa recomand cu incredere Alinis Rent a Car tuturor celor seriosi! Masini foarte bune, cu pret super ok! Noi venind din Olanda am mai inchiriat de la Tine si numai de la Tine o sa inchiriem si in continuare, poti fi sigur. Felicitari si succes in continuare!!! Cu mult respect, Mariusz si Szidonia

Hintea Mariusz si Szidonia - 4 mai 2017

Multumesc Rent-a-car (Alin) pentru realizarea unui concediu liniștit și relaxat. Apelați cu încredere, fără nici o ezitare. Profesionalism, seriozitate, punctualitate, respect… Adevărate servicii de 5*.

Bogdan-Ionut Alixandru - 2 Mai 2017

Seriozitate, punctualitate si profesionalim…preturi avantajoase.
Intr-un cuvant 5*.
Puteti apela cu incredere!

Nicolae Olimpiu Biolan - 8 februarie 2017

Aveti incredere in Alinis! Aceasta firma ofera servicii impecabile. Am apelat si intr-un viitor cu siguranta o sa ii cautam din nou!!! Multumim Aline, multumim Renta Car Cluj!!!

Liana Laura Buleu - 4 Septembrie 2016

Seriozitate, punctualitate, recomand cu mare drag. Am apelat la serviciile Alinis rent a car de 6 ori anul trecut si am fost foarte multumit de fiecare data.

Cristian Ferencz - 8 Februarie 2017

Recomand cu incredere, servicii de inalta calitate, seriozitate maxima si preturi foarte avantajoase. Multumim Alinis Rent a Car!

Simona Cozma - 5 Decembrie 2016

Parerea ta conteaza!