Detalii despre asigurare
Închiriere mașină fără asigurare - Atunci când închiriați o mașină este nevoie să blocați suma prevăzută ca garanție pe cardul dumneavoastră sau cash. Desigur, această garanție va fi reținută doar în cazul în care mașina suferă daune. Dacă mașina este returnată în aceeași stare, garanția vi se returnează pe loc.
Închiriere mașină cu asigurare full Casco - Atunci când închiriați o mașină cu asigurare full Casco garanția este mai mică sau nu există. Dacă mașina suferă daune în timpul închirierii, nu aveți nicio responsabilitate financiară.

9 lucruri obligatorii in timpul inchirierii auto

O data ce ați decis să închiriați o mașină de la Alinis Rent A Car, va prezentam 9 lucruri obligatorii pe care trebuie să le rețineți înainte și în timpul închirierii de masini.

1. Faceți rezervarea cât mai devreme posibil

Acest lucru este foarte important mai ales dacă perioada de închiriere este în perioada de vară ridicată. Încercați să faceți rezervare cu cel puțin 1-2 săptămâni înainte.

2. Alege-ți mașina în funcție cu nevoile dvs.

[products ids=”965, 948, 942, 894″]

Întotdeauna aveți în vedere nu numai prețul, dar și spațiul interior al mașinii și dimensiunea portbagajului. Este esențial atunci când călătorești cu mai mult de 4 persoane și o mulțime de bagaje. (Se întâmplă adesea, un client să rezerve 7 locuri pentru 7 persoane, în acest fel minivanul cu 2 locuri suplimentare plătite are mai puțin spațiu în portbagaj. La fel și cu mașinile din clasa Mini precum Opel Corsa, de obicei rezervate pentru că este mai ieftin).

3. Lăsați cât mai multe detalii în momentul rezervării

Când efectuați rezervarea online sau prin telefon, lăsați mai multe detalii, cum ar fi numărul zborului (astfel încât să putem urmări zborul dvs. dacă are întârziere), adresa de preluare exactă și numele hotelului, precum și numărul de telefon mobil, care va putea fi accesat la momentul ridicării mașinii.

4. Nu uitați de garanție

Ca majoritatea companiilor de închiriere auto, Alinis Rent a Car Cluj reține o garanție atunci când închiriați mașina. Garanția este între 100 EUR și 1200 EUR în funcție de clasa mașinii inchiriate. În momentul predării mașinii această garanție vă este returnată.

5. Aduceți permisul de conducere și cartea de identitate

Nu puteți închiria o mașină fără permis de conducere și carte de identitate.

6. În caz de accident de mașină – sunați-ne!

Dacă sunteți implicat într-un accident pe perioda închirierii sau deteriorați cumva vehiculul, sunați-ne imediat. De asemenea, va trebui să sunați și la 112. Acestea vă vor ajuta să anunțați poliția rutieră. Vom avea nevoie de raportul poliției rutiere despre accident.

7. Nu vă lăsați lucrurile în mașină

Acordati atentie unde parcati masina si nu va lasati lucrurile la vedere. Dacă vă lăsați bunurile în mașina închiriată, există riscul potențial ca cineva să o spargă și să vă fure bunurile. De asemenea, este obligatoriu să luați documentele auto cu dvs..

8. Nu uitați să realimentați

Politica noastră este de a oferi mașinile cu rezervor plin, așa că atunci când predați mașina trebuie să fie tot cu rezervorul plin. Vă sfătuim să utilizați cea mai apropiată benzinărie de locul unde veți preda mașina.

9. Urmați reglementările de circulație din Romania

Respectați întotdeauna limita de viteză. Nu uitați că în multe locuri de pe drumurile din Romania există camere de viteză fixe și mobile. Alege parcările păzite atunci când parchezi. Respectați întotdeauna situația traficului.

Cel mai important sfat este să tratați mașina închiriată ca pe a dumneavoastră.

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019