Detalii despre asigurare
Închiriere mașină fără asigurare - Atunci când închiriați o mașină este nevoie să blocați suma prevăzută ca garanție pe cardul dumneavoastră sau cash. Desigur, această garanție va fi reținută doar în cazul în care mașina suferă daune. Dacă mașina este returnată în aceeași stare, garanția vi se returnează pe loc.
Închiriere mașină cu asigurare full Casco - Atunci când închiriați o mașină cu asigurare full Casco garanția este mai mică sau nu există. Dacă mașina suferă daune în timpul închirierii, nu aveți nicio responsabilitate financiară.

De ce sa inchiriati o masina?

Mulți oameni cred că, să apelezi la servicii rent a car este doar pentru bogați, oameni de afaceri și pentru toți cei care își pot permite mai mult decât alții. Desigur, acest lucru nu este adevărat, deoarece închirierea unei mașini se plătește, indiferent cine ești. În cele ce urmează, am scris șase motive pentru care închirierea unei mașini este justificată din punct de vedere economic.

1. Închiriem o mașină pentru a putea călători oriunde

Închirierea unei mașini este o experiență extrem de confortabilă și practică de a călători oriunde, indiferent dacă este o călătorie de afaceri sau cu familia. Cu mașina închiriată ajungem exact unde vrem și când vrem. Ne oferă posibilitatea de a explora locurile mai în detaliu, de a merge mai departe și de a vedea lucruri pe care altfel le-am fi ratat. Închirierea unei mașini este potrivită pentru toate persoanele fie că sunt într-o călătorie cu familia sau de afaceri. Chiar și agenții comerciali pot profita de pe urma închirierii unei mașini.

2. O alternativă excelentă atunci când mașina dvs. este în reparație

Serviciile de închirieri auto pe termen scurt, chiar și pentru o zi sau două, sunt foarte populare. Când aveți nevoie de o soluție rapidă, accesibilă și de flexibilitate în mișcare, închirierea unei mașini este practic singura alegere. Când mașina dvs. se află într-o reparație neprevăzută, contactați imediat Alinis Rent a Car Cluj. Vă vom oferi un mașină de calitate la un preț avantajos.

3. Economie cu o mașină închiriată

Închirierea este, de asemenea, o alegere excelentă pentru o perioadă mai lungă. Reducerea costurilor se datorează în principal combustibilului  – mașinile închiriate sunt mai noi și, prin urmare, consumul acestora este mai mic. Costurile de asigurare a mașinii sunt preluate de firma care se ocupă de mașina închiriată. Când închiriați o mașină, nu există costuri de întreținere, iar mașina poate fi livrată oriunde doriți.

4. Închiriați mașina dorită

La Alinis Rent a Car aveți o gamă variată de mașini de închiriat și oferte de preț la închirieri auto pe măsura. Vă oferim spre închiriere peste 40 de mașini de toate tipurile. De la mașini compacte de oraș până la mărci de prestigiu, cum ar fi BMW sau Mercedes. La Alinis Rent a Car, veți obține o mașină excelentă pentru o călătorie în doi, o excursie cu familia și prietenii, o întâlnire de afaceri sau o delegație. Nu complicați lucrurile prin combinarea mașinilor membrilor familiei și mai degrabă închiriați o mașină și economisiți timp prețios pentru alte activități.

5. Călătoriți în stil cu o mașină închiriată

Să fim sinceri, deseori vrem să impresionăm alți oameni prin stilul și aspectul nostru. Deoarece nu avem nevoie de o mașină de lux în fiecare zi și este de fapt destul de scump, cu siguranță este mai convenabil să închiriem o astfel de mașină. Dacă nu doriți să vă faceți griji în ceea ce privește siguranța sau confortul, închiriați mașinile noastre. Mașini impecabile, sigure și super confortabile.

6. Faceți mai multe

De ocazii speciale, puteți surprinde familia și prietenii. Invitați-i la un picnic, într-o vacantă… Cu noi, veți găsi o mașină potrivită pentru orice activitate din viața dumneavoastră.

Pentru călătorii în siguranță, confort și calitate, alege Alinis – Rent a Car Cluj. Pentru tine, oricând!

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019