Detalii despre asigurare
Închiriere mașină fără asigurare - Atunci când închiriați o mașină este nevoie să blocați suma prevăzută ca garanție pe cardul dumneavoastră sau cash. Desigur, această garanție va fi reținută doar în cazul în care mașina suferă daune. Dacă mașina este returnată în aceeași stare, garanția vi se returnează pe loc.
Închiriere mașină cu asigurare full Casco - Atunci când închiriați o mașină cu asigurare full Casco garanția este mai mică sau nu există. Dacă mașina suferă daune în timpul închirierii, nu aveți nicio responsabilitate financiară.

Despre BMW X1 2014 Automat

BMW X1 2014 are un motor de bază puternic, eficient din punct de vedere al consumului de combustibil și o manevrabilitate atletică. În interior, sistemul de informare este simplu. BMW X1 rămâne un concurent puternic pe segmentul de SUV.

Este transportul ideal pentru familie si pentru cei care consideră că un hatchback compact nu este suficient de mare pentru nevoile lor.

Avantaje / dezavantaje

・ Manevrare agilă
・ Motor de bază puternic
・ Economie excelentă de combustibil
・ Sistem de infotainment simplu

Clasamente și premii

Clasamentul nr. 1 al BMW X1 din 2014 se bazează pe scorul său din  categoria  SUV-uri Luxury Subcompact  din  2014  .  A fost finalist pentru premiul cel mai bun SUV compact de lux din 2014.  În prezent, BMW X1 are un scor de 7,8 din 10, care se bazează pe evaluarea a 24 de elemente de cercetare și date folosind diverse  surse  .

Masini de inchiriat Cluj Bmw X1 2.0d 2014 Automat ieftin Masini de inchiriat Cluj Bmw X1 2.0d 2014 Automat ieftin

Despre BMW X1 2014

Este BMW X1 un SUV bun?

BMW X1 sta bine la majoritatea măsurilor.  Interiorul său are o cantitate decentă de caracteristici standard.  Scorurile de siguranță sunt respectabile, iar ratingul său de fiabilitate este peste medie.  În general, acesta este un SUV de lux subcompact bun.
Fiecare BMW X1 din 2014 vine cu unul dintre cele două motoare turbocompresoare: un patru cilindri de 240 de cai putere asociat cu o transmisie automată cu opt trepte sau un șase cilindri de 300 de cai putere asociat cu o transmisie automată cu șase trepte.  Motorul mai mic are tracțiune spate standard, dar este disponibilă tracțiunea integrală.  Tracțiunea integrală este standard cu motorul mai mare.  X1 are un feedback bun la direcție, frâne puternice și o suspensie fermă, dar confortabilă.  Potrivit EPA, economia de combustibil a lui X1 variază de la 12.3 l/100km în oraș și 8.6/100km pe autostradă, până la 15.7/10.9 l/100km oraș / autostradă.

BMW X1 din 2014 are cinci locuri pe tapițerie din piele standard.  Sunt disponibile tapițerie din piele, scaune față electrice, scaune față încălzite și suport lombar reglabil electric.  X1 are scaune față spațioase, dar scaunele din spate sunt înghesuite.  Veți găsi 25 de metri cubi de spațiu de încărcare în spatele celui de-al doilea rând și 56 de metri cubi cu al doilea rând îndoit.  Scaunele exterioare din spate au fiecare un set complet de conectori pentru scaunul de copil, în timp ce scaunul din mijloc are doar o ancoră de ancorare.
BMW X1 2014 este plin de caracteristici standard, inclusiv Bluetooth și sistemul de infotainment BMW iDrive.  Acest sistem este simplu și face o treabă eficientă de a controla o serie de funcții audio, smartphone și de navigare.  Funcțiile disponibile includ navigarea.

Rezerva online

sau telefonic:

+40 742 888 891    

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019