Detalii despre asigurare
Închiriere mașină fără asigurare - Atunci când închiriați o mașină este nevoie să blocați suma prevăzută ca garanție pe cardul dumneavoastră sau cash. Desigur, această garanție va fi reținută doar în cazul în care mașina suferă daune. Dacă mașina este returnată în aceeași stare, garanția vi se returnează pe loc.
Închiriere mașină cu asigurare full Casco - Atunci când închiriați o mașină cu asigurare full Casco garanția este mai mică sau nu există. Dacă mașina suferă daune în timpul închirierii, nu aveți nicio responsabilitate financiară.

Despre BMW X5 2016

Daca v-ati gandit sa inchiriati un SUV de lux, BMW X5 2016 este masina potrivita pe care trebuie sa o incercati. BMW X5 a dat startul nebuniei SUV-urilor mai sportive – masini care, in comparatie cu multe alte masini off-road, au sacrificat un pic din capacitate de alpinism in favoarea unei manevrari mai bune, a unui confort imbunatatit si a unui interior mai luxos.

Mai multi competitori au mizat si ei pe acest teritoriu de cand X5 a iesit pe piata. Mai Intai, Volvo XC90 a adus sapte locuri ca standard; apoi Range Rover Sport a reintrodus abilitatea adecvata de off-road in mix. Mai tarziu, Audi Q7 va impresiona prin amestecul sau de versatilitate cu sapte locuri, confort remarcabil si un interior cu adevarat clasic. Sub presiunea unor rivali atat de talentati, aceasta versiune a celei de-a patra generatii a modelului X5 isi face treaba si a ridicat din nou clasamentul.

BMW X5 un SUV puternic

Nu exista nicio indoiala ca X5 se va baza puternic pe virtutile sale traditionale pentru un succes continuu; printre acestea, un interior de lux adecvat si manevrabilitatea excelenta care l-au facut astfel un favorit printre soferi. Suspensia pneumatica este, de asemenea, standard si promite o calatorie lina si confortabila.

Masini de inchiriat Cluj-Napoca BMW lux Bmw X5 3.0d 2016 Automat Masini de inchiriat Cluj Napoca BMW lux

In 2016, BMW a venit cu o noua generatie a SUV-ului sau revolutionar care a detinut coroana pentru vanzarile din segmentul sau. Avand in vedere acest lucru, trebuia sa fie cu un pas inaintea concurentei.

In vremurile in care toate vehiculele 4×4 erau mari si bazate pe sasiu, BMW a avut ocazia cand detinea marca Land Rover si, cu know-how-ul lor, inginerii BMW au construit un SUV fara carcasa de transfer, fara treapta redusa si cu constructie monocorp, spre deosebire de principalul sau rival care a construit prima generatie de ML pe un sasiu-scara.

X5 este clar un BMW

Aspectul modelului BMW X5 2016 este in mod clar un BMW. Grila din fata este mai mare decat inainte si a fost extinse de la un far la altul. Dispunea de faruri LED adaptive optionale, identificate printr-o sursa de lumina orizontala in centrul inelelor de lumina.

In interior, pozitia inalta a scaunului a permis constructorului sa proiecteze un interior foarte spatios. Este un vehicul cu adevarat cu 5 locuri. Unitatea de infotainment are un afisaj color de 10,25 ”, controlat prin butonul rotativ standard iDrive de la consola centrala. Exista putine optiuni pentru acest lucru si unul are un touch-pad deasupra butonului pentru a scrie numele sau numerele unei adrese pentru sistemul de navigatie.

De ce sa inchiriezi BMW X5?

Datorita naturii sale bine rotunjite, BMW X5 2016 este o alegere de top pentru un SUV crossover de lux, mai ales daca performanta este o prioritate. BMW X5 este in continuare cel mai de dorit dintre crossover-urile producătorului german de automobile. BMW X5 2016 este un SUV crossover luxos si bine construit, suficient de spatios pentru utilizarea zilnica a familiei si suficient de capabil sa te treaca printr-o furtuna de zapada. Totusi, ceea ce il deosebeste de rivali este caracterul sau atragator. Este o incantare sa-l conduci in orice zi a anului.

Rezerva online

sau telefonic:

+40 742 888 891    

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019