Detalii despre asigurare
Închiriere mașină fără asigurare - Atunci când închiriați o mașină este nevoie să blocați suma prevăzută ca garanție pe cardul dumneavoastră sau cash. Desigur, această garanție va fi reținută doar în cazul în care mașina suferă daune. Dacă mașina este returnată în aceeași stare, garanția vi se returnează pe loc.
Închiriere mașină cu asigurare full Casco - Atunci când închiriați o mașină cu asigurare full Casco garanția este mai mică sau nu există. Dacă mașina suferă daune în timpul închirierii, nu aveți nicio responsabilitate financiară.

Despre Ford Focus 2013

Nu puteti gresi prea mult cu un Ford Focus diesel, deoarece toate sunt confortabile si placute la condus

Cand Ford Focus a fost lansat in 1998 , a devenit instant liderul clasei si, in primele sale doua generatii, puteam numara pe degetele unei maini numarul de luni in care nu a fost considerat liderul segmentului sau.

Ford Focus a ajuns cea mai recomandata masina de familie de dimensiuni medii.

Daca sunteti in cautare de cel mai bun hatchback de familie pe care sa il inchiriati si sa-l conduceti, atunci poate ca un Ford Focus diesel este numai potrivit pentru dvs. Este economic si practic – si este in continuare cel mai bun hatchback diesel de condus.

Ford Focus este unul dintre cele mai inchiriate masini.

Inchirieri masini Cluj Ford Focus 1.6 Inchirieri masini Cluj Ford Focus 1.6

Acesta ofera o calitate decenta a constructiei, confortul cabinei si o manevrabilitate buna. Indiferent de versiunea pe care o alegeti, daca este alimentata de un motor diesel, va puteti astepta la costuri reduse de combustibil si la performante decente. Motorul Ford Focus a fost in mod clar conceput in vederea confortului si eficientei, dar este si placut de condus.

Este mai interesant decat un Opel Astra si cu siguranta la egalitate cu Volkswagen Golf datorita directiei sale, sasiului agil si aderentei puternice. Amortizarea decenta a sunetului face un Ford Focus sa fie silentios la viteza autostrazii si are un confort decent al cabinei, iar suspensia face o treaba buna de absorbtie la denivelari. In viraje, Focus este foarte distractiv, cu directie rapida si un sasiu receptiv. Nu este la fel de concentrat ca alte masini, dar are totusi un avantaj fata de rivali pentru manevrare.

Ford Focus 2013 este mai usor ca niciodata si, prin urmare, este mai economic la drumuri lungi.

Unul dintre lucrurile minunate despre Ford Focus este ca veti primi o multime de echipamente si accesorii ca standard.

Rezerva online

sau telefonic:

+40 742 888 891    

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019