Detalii despre asigurare
Închiriere mașină fără asigurare - Atunci când închiriați o mașină este nevoie să blocați suma prevăzută ca garanție pe cardul dumneavoastră sau cash. Desigur, această garanție va fi reținută doar în cazul în care mașina suferă daune. Dacă mașina este returnată în aceeași stare, garanția vi se returnează pe loc.
Închiriere mașină cu asigurare full Casco - Atunci când închiriați o mașină cu asigurare full Casco garanția este mai mică sau nu există. Dacă mașina suferă daune în timpul închirierii, nu aveți nicio responsabilitate financiară.

Garantia rent a car

Garantia, asa cum este ea definita, reprezinta obligatia legala sau conventionala, în virtutea căreia o persoană sau o instituție răspunde de ceva. Acest fapt servește drept asigurare că obligația luată va fi ținută.

garantie rent car

Garantia Rent a car

Majoritatea companiilor rent a car, fie acestea din tara sau strainatate, percep o anumita taxa la rezervarea unei masini, aceasta fiind cunoscuta sub numele de garantie.
Garantia rent a car, reprezinta un mijloc de asigurare a acesteia pentru masinile oferite spre inchiriere clientilor sai.

Conditii si informari

Detinerea unei masini, chiar si pentru o firma de inchirieri auto, presupune anumite costuri. Indiferent de numarul de inchirieri pe parcursul unui an, trebuie suportate de catre firma, inainte ca aceasta sa fi fost inchiriata. Dintre acestea, amintim:

  • reviziile tehnice de siguranta (obligatorii sau periodice);
  • asigurari auto RCA;
  • asigurari facultative (Casco);
  • dotari auto (materiale consumabile, cauciucuri, GPS, scaune auto pentru copii, lanturi zapada etc);
  • rovignete;
  • impozite s.a.

Firmele de inchirieri masini practica preturi diferite  ale garantiei, in functie de politica proprie. In cadrul unei firme, valoarea garantiei percepute poate varia de la o masina la alta. Se iau in considerare aspecte precum: marca, modelul, clasa masinii, perioada de inchiriere precum si alte riscuri asociate.

Garantia este comunicata clientului atat verbal cat si in scris. Se percepe la preluarea masinii si se restituie integral la predarea masinii in aceleasi conditii in care aceasta a fost preluata de catre client.

In cazul constatarii anumitor defectiuni sau avarii, aceasta garantie poate fi insa retinuta de catre  compania de inchirieri auto. Aceasta va constata daunele in caz de accident. Se vor opri bani in functie de pagubele aduse autoturismului si clauzelor precizate in contract.

Inainte de a rezerva masina dorita, asigurati-va ca ati luat cunostinta termenii si conditiile pentru serviciile de inchirieri auto.

Firma inchirieri auto Cluj Alinis va ofera o gama variata de masini de inchiriat cu garantie, conditii si preturi avantajoase.

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019