Detalii despre asigurare
Închiriere mașină fără asigurare - Atunci când închiriați o mașină este nevoie să blocați suma prevăzută ca garanție pe cardul dumneavoastră sau cash. Desigur, această garanție va fi reținută doar în cazul în care mașina suferă daune. Dacă mașina este returnată în aceeași stare, garanția vi se returnează pe loc.
Închiriere mașină cu asigurare full Casco - Atunci când închiriați o mașină cu asigurare full Casco garanția este mai mică sau nu există. Dacă mașina suferă daune în timpul închirierii, nu aveți nicio responsabilitate financiară.

Închiriază Ford Puma ST-Line de la Alinis Rent a Car

masina_de_inchiriat_cluj_alinis_rent_a_car


Ești în căutarea unei mașini de închiriat in Cluj care să combine performanța sportivă cu eleganța urbană? Descoperă Ford Puma ST-Line la Alinis Rent a Car, soluția perfectă pentru orice călătorie.

De ce să alegi Ford Puma ST-Line?

 1. Design Modern și Sportiv
  Ford Puma ST-Line se remarcă prin designul său dinamic și sofisticat. Liniile aerodinamice, grila frontală distinctivă și jantele din aliaj conferă mașinii un aspect modern și elegant.
 2. Performanță Impresionantă
  Sub capotă, Ford Puma ST-Line este echipat cu un motor puternic care oferă o experiență de condus agilă și plăcută. Suspensia sport și direcția precisă asigură un control excelent, ideal pentru atât pentru traficul urban, cât și pentru drumurile lungi.
 3. Confort și Tehnologie Avansată
  Interiorul Puma ST-Line este dotat cu tehnologie de ultimă generație pentru un confort maxim. Sistemul multimedia cu ecran tactil, conectivitatea smartphone și sistemul audio premium transformă fiecare călătorie într-o experiență de neuitat.
 4. Siguranță de Top
  Siguranța este o prioritate, iar Ford Puma ST-Line este echipat cu cele mai noi tehnologii de asistență pentru șofer. Sistemele de frânare automată, asistența la păstrarea benzii și monitorizarea unghiului mort te ajută să călătorești în siguranță.
 5. Spațiu și Funcționalitate
  Cu un portbagaj generos și scaune rabatabile, Ford Puma ST-Line oferă suficient spațiu pentru bagajele tale. Este mașina ideală pentru vacanțe, excursii de weekend sau călătorii de afaceri.

Închiriază Ford Puma ST-Line de la Alinis Rent a Car
La Alinis Rent a Car, îți oferim posibilitatea de a închiria Ford Puma ST-Line pentru a te bucura de o experiență de condus excepțională. Alege varianta cu Asigurare Full Casco și scapă de orice grijă financiară. Nu va fi nevoie să lași nicio garanție, iar dacă mașina suferă daune, ești asigurat și nu va trebui să plătești nimic în plus.

Rezervă Acum!
Pentru mai multe detalii și rezervări, vizitează pagina noastră web sau contactează-ne la telefon. Te așteptăm la Alinis Rent a Car pentru a-ți oferi cheile către aventura perfectă cu Ford Puma ST-Line!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019