Inchirieri auto in Cluj – Despre Alinis

Despre Inchirieri auto in Cluj – Alinis Rent a Car

Alinis Rent a Car Cluj va ofera servicii de inchirieri auto in Cluj si la aeroportul Cluj-Napoca, rapid si simplu.

Inchirieri auto 24/7

Va punem la dispozitie o gama variata de masini de inchiriat Cluj fiabile si complet echipate, de ultima generatie, cu predare si preluare direct din locatia dumneavoastra, fara comisioane suplimentare.

Servicii de calitate la inchirieri masini Cluj

Principala noastra misiune este sa indeplinim cerintele clientilor nostri, prin calitate superioara la preturi minime. Va stam la dispozitie cu servicii complete rent a car in orasele: Cluj-Napoca, Targu-Mures, Sibiu si Bistrita. Fie ca doriti sa calatoriti in scop turistic sau in scop de afaceri, echipa noastra va garanteaza o experienta de neuitat.

Totul pentru siguranta si confortul dumneavoastra

Procesul de rezervare (rent a car) a unei masini este simplu si rapid. A inchiria un autoturism inseamna a salva timp asteptand dupa taxi, a avea independenta si libertatea necesara pentru a calatori in orice loc si la orice ora. Alinis va aduce cele mai bune oferte in materie de inchirieri auto in Cluj, fie ca doriti o masina de tip economy sau una de lux.

Inchirieri auto in Cluj Napoca ieftin preturi mici

Inchirieri auto Cluj la preturi mici si discounturi de fidelitate

Compania noastra va ofera la toate tipurile de autoturisme cele mai ieftine preturi rent a car Cluj , incepand de la 15 Euro pe zi. Fiecare autoturism se inchiriaza pe perioada de minim 24h.
Apeland in mod repetat la serviciile noastre, va rasplatim fidelitatea, oferindu-va un discount de 25 %. Pentru perioade mai lungi de inchiriere, pretul poate fi negociat.

Ia-ti masina Alinis in vacanta ta de vis!

Vizitati-ne si pe

Facebook

Mai multe masini de inchiriat