Intrebari frecvente

  • 0
Intrebari Frecvente Rent a Car Cluj

Intrebari frecvente

Category : Blog

Cautati informatii despre inchirieri auto? Ati ajuns pe pagina potrivita. Va prezentam cele mai frecvente intrebari si raspunsuri aferente legate de inchirierea unei masini din flota Alinis Rent a Car Cluj. Va stam la dispozitie pe email sau la telefon si pentru alte intrebari legate de serviciile de inchirieri auto Alinis Rent a Car Cluj.

De unde inchiriez masina?

Masinile de inchiriat Alinis se pot inchiria direct de la Aeroport sau le aducem la locatia dumneavoastra. Fara taxe de livrare - preluare

Cum pot apela la serviciile de inchirieri auto Alinis?

Poti inchiria orice masina din flota Alinis la numarul de telefon +40742888891 sau de pe site prin formularul de rezervare

Din ce orase pot inchiria masina Alinis?

Va stam la dispozitie cu servicii complete rent a car in orasele: Cluj-Napoca, Targu-Mures, Sibiu si Bistrita. Fie ca doriti sa calatoriti in scop turistic sau in scop de afaceri, echipa noastra va garanteaza o experienta de neuitat.

De ce am nevoie ca sa inchiriez masina?

Actele esențiale pe care va trebui să le aveti la dvs cand inchiriati masina sunt: Cartea de Identitate si Permisul de conducere.

Se percepe garantie cand inchiriez masina de la Alinis?

Pentru fiecare masina de inchiriat se percepe o garantie. Garantia este comunicata clientului atat verbal cat si in scris. Se percepe la preluarea masinii si se restituie integral la predarea masinii in aceleasi conditii in care aceasta a fost preluata de catre client.


Livrare si preluare gratuita

Rent a car in Cluj Napoca sau la Aeroportul International Avram Iancu Cluj.

Taxa de livrare si preluare la inchirieri masini este GRATUITA.

Accesorii gratuite

Inchirieri masini Cluj cu accesorii gratuite. Alege Alinis Rent a Car Cluj si primesti gratuit:
• GPS
• Scaun de copil
• Lanturi pentru zapada