Intrebari frecvente

  • 0
intrebari-frecvente-rent-a-car-cluj

Intrebari frecvente

Category : Blog

Cauti informatii despre inchirieri auto? Vezi cele mai frecvente intrebari si raspunsuri legate de inchirierea unei masini din flota Alinis Rent a Car Cluj.

De unde inchiriez masina?

Masinile de inchiriat Alinis se pot inchiria direct de la Aeroport sau le aducem la locatia dumneavoastra. Fara taxe de livrare - preluare

Cum pot apela la serviciile de inchirieri auto Alinis?

Poti inchiria orice masina din flota Alinis la numarul de telefon +40742888891 sau de pe site prin formularul de rezervare

Din ce orase pot inchiria masina Alinis?

Va stam la dispozitie cu servicii complete rent a car in orasele: Cluj-Napoca, Targu-Mures, Sibiu si Bistrita. Fie ca doriti sa calatoriti in scop turistic sau in scop de afaceri, echipa noastra va garanteaza o experienta de neuitat.

De ce am nevoie ca sa inchiriez masina?

Actele esențiale pe care va trebui să le aveti la dvs cand inchiriati masina sunt: Cartea de Identitate si Permisul de conducere.

Se percepe garantie cand inchiriez masina de la Alinis?

Pentru fiecare masina de inchiriat se percepe o garantie. Garantia este comunicata clientului atat verbal cat si in scris. Se percepe la preluarea masinii si se restituie integral la predarea masinii in aceleasi conditii in care aceasta a fost preluata de catre client.


Livrare si preluare gratuita

Rent a car in Cluj Napoca sau la aeroport. Taxa de livrare si preluare la inchirieri masini este GRATUITA.

Accesorii gratuite

Inchirieri masini Cluj cu accesorii gratuite. Alege Alinis Rent a Car Cluj si primesti gratuit:
• GPS
• Scaun de copil
• Lanturi pentru zapada