Detalii despre asigurare
Închiriere mașină fără asigurare - Atunci când închiriați o mașină este nevoie să blocați suma prevăzută ca garanție pe cardul dumneavoastră sau cash. Desigur, această garanție va fi reținută doar în cazul în care mașina suferă daune. Dacă mașina este returnată în aceeași stare, garanția vi se returnează pe loc.
Închiriere mașină cu asigurare full Casco - Atunci când închiriați o mașină cu asigurare full Casco garanția este mai mică sau nu există. Dacă mașina suferă daune în timpul închirierii, nu aveți nicio responsabilitate financiară.

Intrebari frecvente

Cautati informatii despre inchirieri auto? Ati ajuns pe pagina potrivita. Va prezentam cele mai frecvente intrebari si raspunsuri aferente legate de inchirierea unei masini din flota Alinis Rent a Car Cluj. Va stam la dispozitie pe email sau la telefon si pentru alte intrebari legate de serviciile de inchirieri auto Alinis Rent a Car Cluj.

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”De unde inchiriez masina?” answer-0=”Masinile de inchiriat Alinis se pot inchiria direct de la Aeroport sau le aducem la locatia dumneavoastra. Fara taxe de livrare – preluare” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Cum pot apela la serviciile de inchirieri auto Alinis?” answer-1=”Poti inchiria orice masina din flota Alinis la numarul de telefon +40742888891 sau de pe site prin formularul de rezervare” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Din ce orase pot inchiria masina Alinis?” answer-2=”Va stam la dispozitie cu servicii complete rent a car in orasele: Cluj-Napoca, Targu-Mures, Sibiu si Bistrita. Fie ca doriti sa calatoriti in scop turistic sau in scop de afaceri, echipa noastra va garanteaza o experienta de neuitat.” image-2=”” headline-3=”h2″ question-3=”De ce am nevoie ca sa inchiriez masina?” answer-3=”Actele esențiale pe care va trebui să le aveti la dvs cand inchiriati masina sunt: Cartea de Identitate si Permisul de conducere.” image-3=”” headline-4=”h2″ question-4=”Se percepe garantie cand inchiriez masina de la Alinis?” answer-4=”Pentru fiecare masina de inchiriat se percepe o garantie. Garantia este comunicata clientului atat verbal cat si in scris. Se percepe la preluarea masinii si se restituie integral la predarea masinii in aceleasi conditii in care aceasta a fost preluata de catre client.” image-4=”” count=”5″ html=”true” css_class=””]

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019