Detalii despre asigurare
Fara Asigurare - In acest caz, la preluarea autoturismului este nevoie sa blocati suma prevazuta ca garantie Cash sau pe Card. Aceasta va fi retinuta doar in cazul unor daune survenite in urma inchirierii in functie de gravitate. Daca autoturismul se restituie in aceeasi stare, garantia se returneaza pe loc.
Asigurare Full Casco - Garantia in acest caz este diminuata sau eliminata in totalitate, astfel ca in cazul unor daune noi aparute in urma inchirierii nu aveti nici o responsabilitate financiara.

Intrebari frecvente

Cautati informatii despre inchirieri auto? Ati ajuns pe pagina potrivita. Va prezentam cele mai frecvente intrebari si raspunsuri aferente legate de inchirierea unei masini din flota Alinis Rent a Car Cluj. Va stam la dispozitie pe email sau la telefon si pentru alte intrebari legate de serviciile de inchirieri auto Alinis Rent a Car Cluj.

[sc_fs_multi_faq headline-0=”h2″ question-0=”De unde inchiriez masina?” answer-0=”Masinile de inchiriat Alinis se pot inchiria direct de la Aeroport sau le aducem la locatia dumneavoastra. Fara taxe de livrare – preluare” image-0=”” headline-1=”h2″ question-1=”Cum pot apela la serviciile de inchirieri auto Alinis?” answer-1=”Poti inchiria orice masina din flota Alinis la numarul de telefon +40742888891 sau de pe site prin formularul de rezervare” image-1=”” headline-2=”h2″ question-2=”Din ce orase pot inchiria masina Alinis?” answer-2=”Va stam la dispozitie cu servicii complete rent a car in orasele: Cluj-Napoca, Targu-Mures, Sibiu si Bistrita. Fie ca doriti sa calatoriti in scop turistic sau in scop de afaceri, echipa noastra va garanteaza o experienta de neuitat.” image-2=”” headline-3=”h2″ question-3=”De ce am nevoie ca sa inchiriez masina?” answer-3=”Actele esențiale pe care va trebui să le aveti la dvs cand inchiriati masina sunt: Cartea de Identitate si Permisul de conducere.” image-3=”” headline-4=”h2″ question-4=”Se percepe garantie cand inchiriez masina de la Alinis?” answer-4=”Pentru fiecare masina de inchiriat se percepe o garantie. Garantia este comunicata clientului atat verbal cat si in scris. Se percepe la preluarea masinii si se restituie integral la predarea masinii in aceleasi conditii in care aceasta a fost preluata de catre client.” image-4=”” count=”5″ html=”true” css_class=””]

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019