Ford Kuga Edition 4X4 Automat Business & Family

Ford Kuga Edition 4X4 Automat 2014 este un SUV compact foarte popular, cu un design elegant și caracteristici tehnologice avansate. Interiorul este spațios și confortabil, cu locuri pentru cinci pasageri și un portbagaj cu o capacitate de 406 litri, extensibilă la 1603 litri prin rabatarea banchetei spate.

Ford Kuga Edition 4X4 Automat 2014 este un SUV compact foarte popular, cu caracteristici tehnologice avansate și o tracțiune integrală excelentă. Acest model este o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină puternică și confortabilă, cu o manevrabilitate excelentă și o tracțiune puternică.       

Mașina Ford Kuga Edition 4X4 Automat este disponibilă pentru închiriere 24/7 în aeroporturile din Cluj-Napoca, Sibiu și Târgu Mureș.

Călătoriile tale n-au fost niciodată mai plăcute! Închiriază o mașină din gama Business & Family oricând în aeroportul din Cluj-Napoca, aeroportul din Sibiu sau aeroportul din Târgu Mureș. Oferim servicii de închirieri de mașină 24/7. Mașină de închiriat la un telefon distanță!

2014
Diesel
Automata
5 Locuri
Aer Conditionat: DA
Numar usi: 4/5
Putere: 163 CP
Capacitate motor: 2.0 D
Consum: 7.5l/100 km
Tractiune: 4x4
Port USB: DA
Incalzire in scaune: DA
Sistem de navigatie: DA
Climatizare: DA
Scaune Isofix: DA
Volan Multifunctional: DA
Pret de la: 30.00

Selectati datele pentru preluare si predare