Volkswagen Golf 5 Plus Automatic

  • -

Volkswagen Golf 5 Plus Automatic

17.00

>31  zile20-30 zile10-19 zile4-9 zile1-3 zileGarantie
17 €/zi20 €/zi25 €/zi28 €/zi30 €/zi200 €

 

Rezerva online

sau telefonic:

+40 742 888 891    

Descriere

Anul fabricatie2007
CombustibilBenzina
Capacitate1600
Nr Usi4/5
Putere110CP
Consum6%
Alte informatiiCutie automata

Sfaturi despre inchirieri auto

Fie ca inchiriezi Volkswagen Golf 5 Plus sau oricare alta masina din parcul Alinis, iata cateva sfaturi pentru inchirierea unei masini, care te vor ajuta sa faci economie iar planurile de calatorie sa iti compromita bugetul pentru cadouri de vacanta.

Fa parte din programul de loialitate pentru inchirieri auto

Este ușor, este de obicei gratuit și de multe ori vine cu avantaje cum ar fi upgrade-uri gratuite și posibilitatea de a sări peste rând. Daca inchiriezi masini de mai multe ori de la Alinis Rent a Car, devii cu siguranta un membru loial. Astfel la fiecare inchiriere iti vom rasplati fidelitatea cu reduceri substantiale.

Solicita daca sunt reduceri la inchirierea de masini

In multe cazuri, mentionarea calitatii de client fidel te poate ajuta sa castigi zile gratuite la inchirieri auto. Perioada de inchiriere a masinii poate sa coincida cu perioada in care exista oferte speciale la inchirieri (ex: Sarbatorile Pascale, Sarbatorile de Craciun, etc.) Prima intrebare de la ghiseul de inchiriere sau cand sunati ar trebui sa fie: „Oferiti reduceri?” sau „Ce oferte aveti la inchirieri auto?”

Inchiriati masina din afara aeroportului

Cel mai usor loc de inchiriat o masina este la aeroport, dar este posibil sa platesti cu 10 sau chiar pana la 30 la suta mai mult. Doar pentru confort. Birourile de inchirieri auto de la aeroport percep adesea o taxa de concesionare la aeroport, asa ca ar putea merita sa luati un taxi sau transportul public in oras si sa inchiriati o masina de acolo. O varianta mai simpla este sa sunati si sa programati sa va fie adusa la aeroport masina inchiriata. La Alinis Rent Car se poate! Alinis nu percepe taxe de predare-preluare la masina inchiriata indiferent de locatia aleasa.

 


Livrare si preluare gratuita

Rent a car in Cluj Napoca sau la Aeroportul International Avram Iancu Cluj.

Taxa de livrare si preluare la inchirieri masini este GRATUITA.

Accesorii Extra

  • • GPS – 10 Euro
  • • Car Seat – 50 Euro
  • • Lanturi – 25 Euro