Volkswagen Golf VII DSG7 Business & Family

Volkswagen Golf VII DSG7 2018 este o mașină compactă de clasă medie care combină performanța excelentă cu un design modern și o tehnologie de ultimă generație. Kombi oferă un spațiu de încărcare mai mare decât versiunea standard, astfel încât poate fi o opțiune excelentă pentru persoanele care călătoresc frecvent cu bagaje sau pentru familii.

Volkswagen Golf VII DSG7 2018 oferă un amestec excelent de performanță, confort și tehnologie de ultimă generație. Cu un design elegant, spațiu de încărcare mare și o mulțime de caracteristici tehnologice, această mașină poate fi o opțiune excelentă pentru oricine caută o mașină compactă și utilă.

Mașina Volkswagen Golf VII DSG7 2018 de închiriat se poate prelua din aeroporturile Cluj-Napoca, Sibiu și Târgu Mureș.

Călătoriile tale n-au fost niciodată mai plăcute! Închiriază o mașină din gama Business & Family oricând în aeroportul din Cluj-Napoca, aeroportul din Sibiu sau aeroportul din Târgu Mureș. Oferim servicii de închirieri masini fara garantie sau depozit 24/7. Mașină de închiriat si servicii de rent a car de la Alinis rent a car inchirieri auto Cluj aeroport la un telefon distanță!

2018
Diesel
Automata
5 Locuri
Aer Conditionat: DA
Numar usi: 4/5
Putere: 120 CP
Capacitate motor: 1.6
Consum: 6.9l/100 km
Tractiune: Fata
Port USB: DA
Incalzire in scaune: DA
Sistem de navigatie: DA
Climatizare: DA
Scaune Isofix: DA
Volan Multifunctional: DA
Pret de la: 37.00

Selectati datele pentru preluare si predare