Volkswagen Passat 2.0 TDI Business & Family

Volkswagen Passat 2.0 TDI Kombi din anul 2014 este o mașină utilitară și versatilă, fiind foarte populară printre familiile și companiile care necesită un vehicul spațios și eficient. Mașina este echipată cu o gardă la sol mai mare și bare de protecție, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru cei care călătoresc frecvent și pentru cei care conduc pe drumuri accidentate.

Mașina oferă o experiență de conducere confortabilă și plăcută. Cu un design elegant și o mulțime de caracteristici tehnologice, acesta poate fi o opțiune excelentă pentru cei care caută un vehicul eficient și spațios pentru utilizarea zilnică sau pentru călătorii lungi.

Mașina Volkswagen Passat 2.0 TDI Kombi este disponibilă pentru închiriere 24/7 în  aeroporturile Cluj-Napoca, Sibiu și Târgu Mureș.

Închiriază o mașină din gama Business & Family și bucură-te de călătorii fără griji alături de familia ta. Îți oferim servicii premium de închirieri mașini 24/7 în aeroporturile din Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Sibiu. Alege să călătorești cu mașini sigure, confortabile și fiabile. Închiriază o mașină pentru drumurile tale în țară! Mașină de închiriat la un telefon distanță!

2014
Diesel
Manuala
5 Locuri
Aer Conditionat: DA
Numar usi: 4/5
Putere: 150 CP
Capacitate motor: 2.0 TDI
Consum: 5.5l/100km
Tractiune: Fata
Port USB: DA
Incalzire in scaune: DA
Sistem de navigatie: DA
Climatizare: DA
Scaune Isofix: DA
Volan Multifunctional: DA
Pret de la: 35.00

Selectati datele pentru preluare si predare