Detalii despre asigurare
Închiriere mașină fără asigurare - Atunci când închiriați o mașină este nevoie să blocați suma prevăzută ca garanție pe cardul dumneavoastră sau cash. Desigur, această garanție va fi reținută doar în cazul în care mașina suferă daune. Dacă mașina este returnată în aceeași stare, garanția vi se returnează pe loc.
Închiriere mașină cu asigurare full Casco - Atunci când închiriați o mașină cu asigurare full Casco garanția este mai mică sau nu există. Dacă mașina suferă daune în timpul închirierii, nu aveți nicio responsabilitate financiară.

Masini de inchiriat curate si de incredere

Există ceva mai rău decât conducerea unei mașini care nu a fost întreținută sau curățată? 

Nu chiar, mai ales când este vorba de o mașină închiriată. Livrarea de masini de inchiriat curate si de incredere este principala noastra preocupare.

La Alinis Rent a Car ne îngrijim cu drag de flota noastră de mașini, pentru că ne mândrim cu ceea ce facem.

Ne-am angajat să livrăm mașini sigure și fiabile, care sunt întotdeauna curate și gata de plecare.

În medie, mașina de închiriat călătorește 3.000 km pe lună.

La Alinis Rent a Car Cluj știm că pentru a oferi servicii excepționale, mașinile de închiriat trebuie să fie întreținute continuu de către tehnicieni calificați, astfel încât mașinile noastre să aibă performanțe maxime, garantând o experiență de închiriere fără stres.

Cum putem realiza acest lucru?

Verificare siguranta masina de inchiriat Cluj

Mașinile Alinis sunt întreținute la fiecare 15.000 km sau conform instrucțiunilor de service ale producătorului. Serviciul nostru include:

  • O verificare completă a siguranței

  • Anvelope: Verificarea presiunii anvelopelor, rotația anvelopelor și direcția aliniată

  • Bateriile sunt verificate și curățate

  • Uleiul de motor și filtrele de ulei sunt schimbate la fiecare serviciu (sau 15.000 km)

  • Frânele sunt verificate, curățate și reglate acolo unde este cazul

  • Lichide: Toate lichidele sunt schimbate (frână, direcție, transmisie și spălător parbriz).

O altă componentă importantă este să oferim masini de inchiriat curate

Mașina pe care o închiriați, ar trebui să arate întotdeauna bine – în interior și în exterior. Mașinile noastre sunt spălate și curățate după fiecare închiriere , garantându-vă o mașină curată și proaspătă pentru a vă începe călătoria.

Curatare interior masina de inchiriat cluj

Interiorul mașinii Alinis este aspirat, iar panoul de bord și volanul sunt curățate, precum și geamurile interioare. După fiecare închiriere, se verifică lichidul motorului și presiunea anvelopelor. Acest lucru asigură că mașina funcționează bine, este eficientă din punct de vedere al consumului de combustibil și oferă o călătorie lină.

Exteriorul mașinii este spălat și uscat, astfel încât mașina să sclipească și să vă simțiți încrezători.

Așadar, pe lângă tarifele și pachetele noastre competitive și serviciile excelente pentru clienți , întreținerea și curățarea noastră regulată a flotei nu numai că vă garantează siguranța și confortul dar și contribuie la ceea ce Alinis Rent a Car Cluj se străduiește constant … satisfacția absolută a clienților.

 

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019