Detalii despre asigurare
Închiriere mașină fără asigurare - Atunci când închiriați o mașină este nevoie să blocați suma prevăzută ca garanție pe cardul dumneavoastră sau cash. Desigur, această garanție va fi reținută doar în cazul în care mașina suferă daune. Dacă mașina este returnată în aceeași stare, garanția vi se returnează pe loc.
Închiriere mașină cu asigurare full Casco - Atunci când închiriați o mașină cu asigurare full Casco garanția este mai mică sau nu există. Dacă mașina suferă daune în timpul închirierii, nu aveți nicio responsabilitate financiară.

Profită de reducerile de toamnă și închiriază mașină de la Alinis Rent a Car

Profită de noile promoții de toamnă și călătorește prin Romania cu mașina închiriată de la Alinis Rent A Car!

Dacă nu ai reușit pe parcursul verii să ajungi în Romania sau dacă ttotuși ai fost dar tot au mai rămas lucruri de rezolvat sau poate ți s-a făcut dor de frumusețea peisajelor pe care țara nnoastră le are pe durata acestui frumos anotimp, profită de reducerile oferite de firma noastră de rent a car si dă o fuga până în țară!

Daca nu te-am convins încă, uite aici câteva motive pentru care cu siguranță o sa ai parte de o vacanta superbă cu o mașină închiriată de la noi:

1.Frumesețea peisajelor: peisajele României se transformă într-un mozaic uluitor de nuanțe calde, cu copaci cu frunzele galbene sau roșii, creând fundalul perfect pentru o călătorie pitorească prin mediul rural.

2. Clima blândă: Clima moderată de toamnă vă permite să călătoriți confortabil, evitând temperaturile extreme de vară și iarnă.

3. Bogății culturale: Toamna în România aduce o multitudine de evenimente culturale, festivaluri și tradiții de care suntem siguri ca va este dor.

Promoții exclusive de toamnă pentru închirieri de mașini în Romania!

Pentru ati facilita călătoria din aceasta toamnă, Alinis Rent a Car oferă reduceri speciale de pana la 30%, astfel închirierea unei mașini să fie ultima voastră grijă.

Ai toate motivele sa ne alegi :

1. Tarife reduse: Reducerile exclusive la tarifele de închiriere îți fac vizita mai accesibilă, lăsându-ți  fonduri suplimentare pentru chestiuni importante.

2. GPS sau navigație gratuită: promoțiile noastre includ GPS sau sisteme de navigație gratuite, asigurându-vă că puteți naviga cu ușurință pe drumuri necunoscute.

3. Sofer aditional inclus: Împărtășiți responsabilitățile de conducere cu prietenii sau familia fără costuri suplimentare, permițându-vă să vă concentrați asupra sarcinilor dvs.

Pentru a vedea toate promoțiile noastre accesează :https://rentacar-cluj-napoca.ro/ sau contactează-ne direct la telefon sau pe mail.

Călătorește cu Alinis rent a car organizat!

Pentru a fi sigur ca vizita ta in Romania e atât productivă cât ți plăcută avem cateva recomandări pentru tine:

  1. Prioritizează-ți sarcinile: Planifică-ți programul pentru a-ți rezolva chestiunile importante, oferind totuși timp pentru relaxare și revedere cu cei dragi.
  2.  Împachetează inteligent: Fii pregătit pentru condiții meteorologice variabile, cu îmbrăcăminte adecvată și articole esențiale atât pentru activități de afaceri, cât și pentru petrecerea timpului liber.
  3.  Căuta asistență locală: Contacteaza experți locali sau profesioniști, după cum este necesar, pentru ati facilita sarcinile, indiferent dacă acestea implică chestiuni legale, administrative sau de altă natură.

 Cu promoțiile exclusive de închiriere de mașini concepute pentru a răspunde nevoilor dvs., puteți naviga prin țară eficient și confortabil. Îmbrățișează frumusețea anotimpului, savurează aromele bucătăriei românești și profită la maximum de vizita ta pe durata toamnei, fie că este vorba de afaceri, de familie sau de ambele. România vă întâmpină cu drag – începeți să vă planificați călătoria de toamnă astăzi și bucurați-vă de confortul serviciilor de închiriere de mașini  oferite de Alinis Rent a Car .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019