Recomandari

Recomandari Rent a Car de la clientii nostri

Recomand cu incredere! Servicii de calitate! (Sursa: Facebook)

Tudor Moldovan

Am fost foarte mulțumită de fiecare data cand am închiriat o masina,deoarece au dat dovada de seriozitate si punctualitate! Recomand fără doar si poate!! (Sursa: Facebook)

Alex Alina Simon

Recomand acest Rent a Car pentru ca am avut ocazia sa inchiriem cu ei si sunt corecti si spunctuali , fara minciuni ceea ce cred eu ca avem nevoie in tara. Vom inchiria din nou cu ei. Multumim (Sursa: Facebook)

Tardelyy

Seriozitate , punctualitate , recomand cu mare drag am apelat la serviciile lor de 6 ori anul trecut si am fost foarte multumit de fiecare data. (Sursa: Facebook)

Cristian Ferencz

Alin, esti un om deosebit, tot ce faci o faci serios, si pot sa recomand cu incredere Alinis Rent a Car tuturor celor seriosi! Masini foarte bune, cu pret super ok! Noi venind din Olanda am mai inchiriat de la Tine si numai de la Tine o sa inchiriem si in continuare, poti fi sigur. Felicitari si succes in continuare!!! Cu mult respect, Mariusz si Szidonia

Hintea Mariusz si Szidonia

Multumesc Rent-a-car (Alin) pentru realizarea unui concediu liniștit și relaxat. Apelați cu încredere, fără nici o ezitare. Profesionalism, seriozitate, punctualitate, respect… Adevărate servicii de 5*.

Bogdan-Ionut Alixandru

Seriozitate, punctualitate si profesionalim…preturi avantajoase inchirieri auto.
Intr-un cuvant 5*.
Puteti apela cu incredere!

Nicolae Olimpiu Biolan

Aveti incredere in Alinis! Aceasta firma ofera servicii impecabile. Am apelat si intr-un viitor cu siguranta o sa ii cautam din nou!!! Multumim Aline, multumim Renta Car Cluj!!!

Liana Laura Buleu

Recomand cu incredere, servicii de inalta calitate, seriozitate maxima si preturi foarte avantajoase. Multumim Alinis Rent a Car!

Simona Cozma

    Parerea ta conteaza!