Seat Arona Style 1.0 TSI DSG Business & Family

Seat Arona Style 1.0 TSI DSG 2023 este un SUV compact de înaltă performanță, o versiune actualizată a modelului Arona care oferă o serie de caracteristici noi și îmbunătățite. Mașina oferă o experiență de condus lină și precisă, o manevrabilitate excelentă și performanță puternică, fără a sacrifica confortul.

Seat Arona Style 1.0 TSI DSG 2023 este un SUV compact cu performanță puternică, un design atractiv și dotări de ultimă generație. Datorită manevrabilității sale excelente și confortului sporit, acest model este o alegere excelentă pentru cei care caută o mașină compactă și sportivă pentru condusul în oraș.

Mașina Seat Arona Style 1.0 TSI DSG se poate închiria 24/7 din aeroportul din Cluj-Napoca, aeroportul din Sibiu și cel din Târgu Mureș.

Alege să călătorești în țară cu mașini închiriate, din gama noastră Business & Family. Prin serviciul rent a car poți închiria o mașină oricând 24/7, în aeroportul din Cluj-Napoca, aeroportul din Sibiu sau cel din Târgu Mureș. Îți punem la dispoziție mașini premium la prețuri competitive. Mașină de închiriat la un telefon distanță!

2023
Benzina
Automata
5 Locuri
Aer Conditionat: DA
Numar usi: 4/5
Putere: 110 CP
Capacitate motor: 1.0 TSI
Consum: 5.5l/100km
Tractiune: Fata
Port USB: DA
Incalzire in scaune: DA
Sistem de navigatie: DA
Climatizare: DA
Scaune Isofix: DA
Volan Multifunctional: DA
Pret de la: 35.00

Selectati datele pentru preluare si predare