Detalii despre asigurare
Închiriere mașină fără asigurare - Atunci când închiriați o mașină este nevoie să blocați suma prevăzută ca garanție pe cardul dumneavoastră sau cash. Desigur, această garanție va fi reținută doar în cazul în care mașina suferă daune. Dacă mașina este returnată în aceeași stare, garanția vi se returnează pe loc.
Închiriere mașină cu asigurare full Casco - Atunci când închiriați o mașină cu asigurare full Casco garanția este mai mică sau nu există. Dacă mașina suferă daune în timpul închirierii, nu aveți nicio responsabilitate financiară.

Sfaturi pentru închirieri auto in vacanța de Crăciun

inchirieri auto Cluj
Citește mai mult: Sfaturi pentru închirieri auto in vacanța de Crăciun

Crăciunul este momentul perfect pentru ca românii care lucrează sau locuiesc în străinătate să revină acasă și să petreacă sărbătorile alături de familie și prieteni. Închirieri auto în Cluj Napoca poate fi o opțiune excelentă pentru a vă bucura la maxim de această perioadă specială. Iată un ghid util pentru românii care vin din străinătate și doresc să închirieze o mașină în vacanța de Crăciun în Cluj-Napoca.

1. Rezervarea în Avans:

În perioada aglomerată a sărbătorilor, este esențial să faceți rezervarea mașinii cu câteva săptămâni înainte. Acest lucru vă va asigura disponibilitatea și va permite să beneficiați de tarife mai avantajoase.

Pentru rezervarea unei mașini la prețuri avantajoase puteti verifica pagina noastră de închirieri auto Cluj : https://rentacar-cluj-napoca.ro/

2. Documentele Necesare:

Asigurați-vă că aveți la îndemână documentele necesare, cum ar fi permisul de conducere valabil, cartea de identitate sau pașaportul, și cardul de credit pentru inchirieri auto Cluj.

3. Starea Tehnică a Mașinii:

La preluarea mașinii,atunci când închiriați o mașină să o inspectați cu atenție și să verificați starea tehnică și documentați eventualele daune sau probleme. Fotografiați mașina pentru a vă proteja împotriva eventualelor dispute ulterioare.

4. Dotări pentru Iarnă:

În condițiile de iarnă, asigurați-vă că mașina este echipată corespunzător cu anvelope de iarnă și că dispune de elemente utile precum lopată de zăpadă și săruri antiderapante.

5. Asigurări Suplimentare:

Luați în considerare încheierea unei asigurări suplimentare care să acopere situații specifice sezonului de iarnă, precum accidente în condiții de zăpadă sau probleme tehnice.

6. Navigație și GPS:

Dacă nu sunteți familiarizat cu drumurile din țară, optați pentru o mașină echipată cu sistem de navigație sau asigurați-vă că aveți acces la un dispozitiv GPS actualizat.

7. Informații Despre Drumuri și Restricții Rutiere:

Fiți la curent cu starea drumurilor și cu eventualele restricții rutiere. Verificați informațiile de trafic și luați în considerare eventualele drumuri închise din cauza condițiilor meteo.

8. Carburant și Parcări:

Informați-vă despre prețurile carburanților și asigurați-vă că aveți suficient combustibil pentru călătoria dumneavoastră. De asemenea, verificați opțiunile de parcare disponibile în orașele pe care le veți vizita.

9. Starea Meteorologică:

Urmați prognoza meteorologică pentru a vă adapta planurile de călătorie în funcție de condițiile meteo. Fiți pregătit pentru condiții de drum dificile în cazul unor ninsori abundente.

10. Bucurați-vă de Reîntâlnirea cu Familia:

Închirierea unei mașini vă oferă flexibilitatea de a explora orașele natale și de a petrece timp de calitate cu cei dragi. Bucurați-vă de reîntâlnirea cu familia și prietenii și creați amintiri de neuitat în această perioadă specială a anului.

În încheiere, închirierea unei mașini în vacanța de Crăciun în Cluj Napoca pentru românii care vin din străinătate poate transforma călătoria într-o experiență plină de bucurie și flexibilitate. Respectând aceste sfaturi, veți avea parte de o călătorie sigură și plină de momente de neuitat în această perioadă minunată a anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019