Sfaturi utile pentru calatorii confortabile

  • 0

Sfaturi utile pentru calatorii confortabile

Category : Utile

Atunci cand se impune calatorie si esti in criza de timp, un drum cu avionul este intotdeauna cea mai buna solutie. Pentru o cat mai buna mobilitate, de la aeroport si pana in locurile unde trebuie sa ajungi, serviciile rent a car sunt o solutie mereu la indemana.

Majoritatea firmelor de inchirieri auto ofera o gama variata de masini, astfel incat sa poti alege ceea ce ti se potriveste. Inainte sa rezervi masina potrivita, rasfoieste oferta propusa si alege masina adaptata tipului de calatorie.

Odata aleasa, aceasta poate fi rezervata online sau telefonic. Nu uita in rezervare sa mentionezi data si ora cand ai nevoie, precum si durata inchirierii! Firmele de inchirieri ofera clientilor lor posibilitatea de a benefic de masina inchiriata chiar la sosirea in aeroport. Inainte de a primi cheile, vei semna un contract de inchiriere, in care vor fi mentionate, obligatiile proprietarului (firma inchirieri masini), tipurile de asigurari de care beneficiezi, cat si ce obligatii ai pe perioada inchirierii. Inainte de semnare, asigura-te ca ai inteles foarte bine fiecare obligatie si bineinteles, semnarea contractului, presupune acordul tau fata de cele stipulate.

Pentru calatorii in siguranta, confort si calitate, alege Alinis – firma de inchirieri auto Cluj pentru tine, oricand!


Livrare si preluare gratuita

Pentru servicii rent a car in Cluj Napoca si la aeroport, taxa de livrare si preluare este GRATUITA

Accesorii gratuite

> GPS
> Car sit / scaun copil
> Lanturi pentru zapada