Detalii despre asigurare
Închiriere mașină fără asigurare - Atunci când închiriați o mașină este nevoie să blocați suma prevăzută ca garanție pe cardul dumneavoastră sau cash. Desigur, această garanție va fi reținută doar în cazul în care mașina suferă daune. Dacă mașina este returnată în aceeași stare, garanția vi se returnează pe loc.
Închiriere mașină cu asigurare full Casco - Atunci când închiriați o mașină cu asigurare full Casco garanția este mai mică sau nu există. Dacă mașina suferă daune în timpul închirierii, nu aveți nicio responsabilitate financiară.

Vesti bune! Noi zboruri din Cluj-Napoca

Inceputul de primavara vine cu vesti bune! Noi zboruri disponibile de pe aeroportul Avram Iancu Cluj Napoca cu compania Ryanair.

Aceste noi rute sunt cu plecare din Cluj Napoca spre Paris BVA, Bruxelles CRL și Milano BGY.

Ruta Cluj Napoca -Milano Bergamo va fi operata in fiecare zi a saptamanii, zborurile catre Paris si  Charleroi vor fi operate de patru ori pe saptamana (luni, miercuri, joi si duminica).

Fiind vorba de o companie low-cost nici preturile nu sunt mari, in jur de 50 euro pe sens. Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina lor oficiala: https://www.ryanair.com/gb/en .

Iar noi dupa cum v-am obisnuit va asteptam cu masini de inchiriat in stare excelenta la preturi foarte bune.

Puteti consulta lista de masini si preturi iar dupa ce v-ati ales modelul dorit puteti sa ne contactati la telefon sau sa rezervati prin intermediul site-ului.

 

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019