Detalii despre asigurare
Fara Asigurare - In acest caz, la preluarea autoturismului este nevoie sa blocati suma prevazuta ca garantie Cash sau pe Card. Aceasta va fi retinuta doar in cazul unor daune survenite in urma inchirierii in functie de gravitate. Daca autoturismul se restituie in aceeasi stare, garantia se returneaza pe loc.
Asigurare Full Casco - Garantia in acest caz este diminuata sau eliminata in totalitate, astfel ca in cazul unor daune noi aparute in urma inchirierii nu aveti nici o responsabilitate financiara.

Vesti bune! Noi zboruri din Cluj-Napoca

Inceputul de primavara vine cu vesti bune! Noi zboruri disponibile de pe aeroportul Avram Iancu Cluj Napoca cu compania Ryanair.

Aceste noi rute sunt cu plecare din Cluj Napoca spre Paris BVA, Bruxelles CRL și Milano BGY.

Ruta Cluj Napoca -Milano Bergamo va fi operata in fiecare zi a saptamanii, zborurile catre Paris si  Charleroi vor fi operate de patru ori pe saptamana (luni, miercuri, joi si duminica).

Fiind vorba de o companie low-cost nici preturile nu sunt mari, in jur de 50 euro pe sens. Pentru mai multe detalii puteti consulta pagina lor oficiala: https://www.ryanair.com/gb/en .

Iar noi dupa cum v-am obisnuit va asteptam cu masini de inchiriat in stare excelenta la preturi foarte bune.

Puteti consulta lista de masini si preturi iar dupa ce v-ati ales modelul dorit puteti sa ne contactati la telefon sau sa rezervati prin intermediul site-ului.

 

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019