Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI DSG Business & Family

Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI DSG kombi 2018 este o mașină de clasă medie mare, care combină eleganța cu utilitatea. Interiorul mașinii este la fel de elegant ca și exteriorul, cu un design modern și o mulțime de caracteristici tehnologice. Interiorul mașinii este la fel de elegant ca și exteriorul, cu un design modern și o mulțime de caracteristici tehnologice.

Mașina oferă un amestec excelent de performanță, confort și utilitate, fiind ideală pentru șoferii care doresc să combine eleganța cu funcționalitatea.

Mașina Volkswagen Passat Highline 2.0 TDI DSG kombi 2018 este disponibilă pentru închiriere 24/7 în aeroporturile Cluj-Napoca, Sibiu și Târgu Mureș.

Alege să călătorești în țară cu mașini închiriate, din gama noastră Business & Family. Prin serviciul rent a car poți închiria o mașină oricând 24/7, în aeroportul din Cluj-Napoca, aeroportul din Sibiu sau cel din Târgu Mureș. Îți punem la dispoziție mașini premium la prețuri competitive. Mașină de închiriat la un telefon distanță!

2018
Diesel
Automata
5 Locuri
Aer Conditionat: DA
Numar usi: 4/5
Putere: 150 CP
Capacitate motor: 2.0 TDI
Consum: 6.9l/100 km
Tractiune: Fata
Port USB: DA
Incalzire in scaune: DA
Sistem de navigatie: DA
Climatizare: DA
Scaune Isofix: DA
Volan Multifunctional: DA
Pret de la: 38.00

Selectati datele pentru preluare si predare