Volkswagen Taigo Style 1.0 TSI DSG Business & Family

Volkswagen Taigo este un SUV coupe de mici dimensiuni. Modelul Taigo a fost lansat în 2021, iar varianta Style 1.0 TSI DSG 2023 este o versiune actualizată a acestuia. Mașina oferă o experiență de condus lină și plăcută.

Volkswagen Taigo Style 1.0 TSI DSG 2023 este o mașină sportivă și compactă, cu un design atrăgător și dotări de ultimă generație. Performanța sa moderată și manevrabilitatea excelentă fac din acest model o alegere populară pentru cei care caută o mașină agilă și confortabilă pentru condusul în oraș.

Mașina Volkswagen Taigo Style 1.0 TSI DSG este disponibilă pentru închiriere 24/7 din aeroportul Cluj-Napoca, aeroportul Sibiu și aeroportul din Târgu Mureș.

Închiriază o mașină din gama Business & Family și bucură-te de călătorii fără griji alături de familia ta. Îți oferim servicii premium de închirieri mașini 24/7 în aeroporturile din Cluj-Napoca, Târgu Mureș și Sibiu. Alege să călătorești cu mașini sigure, confortabile și fiabile. Închiriază o mașină pentru drumurile tale în țară! Mașină de închiriat la un telefon distanță!

2023
Benzina
Automata
5 Locuri
Aer Conditionat: DA
Numar usi: 4/5
Putere: 110 CP
Capacitate motor: 1.0 TSI
Consum: 5.5l/100km
Tractiune: Fata
Port USB: DA
Incalzire in scaune: DA
Sistem de navigatie: DA
Climatizare: DA
Scaune Isofix: DA
Volan Multifunctional: DA
Pret de la: 35.00

Selectati datele pentru preluare si predare