Detalii despre asigurare
Fara Asigurare - In acest caz, la preluarea autoturismului este nevoie sa blocati suma prevazuta ca garantie Cash sau pe Card. Aceasta va fi retinuta doar in cazul unor daune survenite in urma inchirierii in functie de gravitate. Daca autoturismul se restituie in aceeasi stare, garantia se returneaza pe loc.
Asigurare Full Casco - Garantia in acest caz este diminuata sau eliminata in totalitate, astfel ca in cazul unor daune noi aparute in urma inchirierii nu aveti nici o responsabilitate financiara.

Cea mai bună mașina de familie

Van, SUV-ul sau Station Wagon?

Poate te întrebi ce tip de mașina de familie se potrivește cel mai bine pentru vacanțe lipsite de grija spațiului. Care mașina va fi mai confortabilă pentru tine și pentru copiii tăi?
De aceea, am pregătit câteva sfaturi care te pot ajuta să iei o decizie corectă.

Ce să iei în considerare atunci când alegi să inchiriezi o mașină de familie?

  • Confort;
  • Spațiu suficient pentru toți membrii familiei;
  • Posibilitatea de a instala scaune pentru copii;
  • Utilitatea și flexibilitatea spațiului interior. Ca să poția lege între mai multe bagaje, mai multe locuri sau mai mult spațiu pentru membrii familiei;
  • Siguranța la drum;

Van

Mașinile cu 7 locuri sunt ideale pentru familiile mari datorată locurilor suplimentare pe care le au. Sunt o alternativă excelentă pentru vacanța cu familia. Aceste mașini oferă multe opțiuni. Poți alege între mai multe locuri sau mai multe bagaje. Te vei bucura de călătorie confortabil și fără grija spațiului. Alinis Rent a Car Cluj îți pune la dispoziție modelul Volkswagen Touran 7 locuri.

Station Wagon

Majoritatea clienților preferă să închirieze mașini din această clasă pentru portbagajul încăpător și a spațiului mare pentru membrii familiei. Mașinile tip Station Wagon sau Break sunt excelente pentru până la 4-5 membri ai familiei cu suficient spațiu pentru bagajele lor. Vei afla cât de ușoară și confortabilă poate fi călătoria cu station wagon și nu va fi nevoie să te gândești câte bagaje să iei. Ia în considerare câteva oferte la închirierea mașinilor din clasa Station Wagon: Ford Focus, Volkswagen Golf 6, Opel Astra H, Audi A4.

SUV

Dacă vă place să mergeți în drumeții și aveți nevoie de 4×4, să închiriezi un SUV poate fi cea mai bună alegere pentru familia ta. Este cu siguranță cel mai multifuncțional vehicul. SUV-ul oferă confort și siguranță pentru 5 sau 7 pasageri și are un portbagaj mare. Ai cele mai bune oferte de închirieri auto Cluj  clasa SUV: Ford Kuga 4×4, Bmw X5

 

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019