Detalii despre asigurare
Închiriere mașină fără asigurare - Atunci când închiriați o mașină este nevoie să blocați suma prevăzută ca garanție pe cardul dumneavoastră sau cash. Desigur, această garanție va fi reținută doar în cazul în care mașina suferă daune. Dacă mașina este returnată în aceeași stare, garanția vi se returnează pe loc.
Închiriere mașină cu asigurare full Casco - Atunci când închiriați o mașină cu asigurare full Casco garanția este mai mică sau nu există. Dacă mașina suferă daune în timpul închirierii, nu aveți nicio responsabilitate financiară.

Cea mai bună mașina de familie

Van, SUV-ul sau Station Wagon?

Poate te întrebi ce tip de mașina de familie se potrivește cel mai bine pentru vacanțe lipsite de grija spațiului. Care mașina va fi mai confortabilă pentru tine și pentru copiii tăi?
De aceea, am pregătit câteva sfaturi care te pot ajuta să iei o decizie corectă.

Ce să iei în considerare atunci când alegi să inchiriezi o mașină de familie?

  • Confort;
  • Spațiu suficient pentru toți membrii familiei;
  • Posibilitatea de a instala scaune pentru copii;
  • Utilitatea și flexibilitatea spațiului interior. Ca să poția lege între mai multe bagaje, mai multe locuri sau mai mult spațiu pentru membrii familiei;
  • Siguranța la drum;

Van

Mașinile cu 7 locuri sunt ideale pentru familiile mari datorată locurilor suplimentare pe care le au. Sunt o alternativă excelentă pentru vacanța cu familia. Aceste mașini oferă multe opțiuni. Poți alege între mai multe locuri sau mai multe bagaje. Te vei bucura de călătorie confortabil și fără grija spațiului. Alinis Rent a Car Cluj îți pune la dispoziție modelul Volkswagen Touran 7 locuri.

Station Wagon

Majoritatea clienților preferă să închirieze mașini din această clasă pentru portbagajul încăpător și a spațiului mare pentru membrii familiei. Mașinile tip Station Wagon sau Break sunt excelente pentru până la 4-5 membri ai familiei cu suficient spațiu pentru bagajele lor. Vei afla cât de ușoară și confortabilă poate fi călătoria cu station wagon și nu va fi nevoie să te gândești câte bagaje să iei. Ia în considerare câteva oferte la închirierea mașinilor din clasa Station Wagon: Ford Focus, Volkswagen Golf 6, Opel Astra H, Audi A4.

SUV

Dacă vă place să mergeți în drumeții și aveți nevoie de 4×4, să închiriezi un SUV poate fi cea mai bună alegere pentru familia ta. Este cu siguranță cel mai multifuncțional vehicul. SUV-ul oferă confort și siguranță pentru 5 sau 7 pasageri și are un portbagaj mare. Ai cele mai bune oferte de închirieri auto Cluj  clasa SUV: Ford Kuga 4×4, Bmw X5

 

© 2023 Rent a Car Cluj-Napoca - ALINIS CAR SRL-D - CUI: 40520479 - J06/306/2019